هشدار فرماندار مشهد به دستگاه‌های خدمات‌رسان برای آمادگی مقابله با طوفان و بارش باران شدید (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) هشدار بارش سنگین و‌ پرحجم طی پنجشنبه در خراسان رضوی و مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آماده‌باش کامل مدیریت شهری در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی در مشهد آب تمام نقاط مشهد حد قابل شرب دارد برگزاری نخستین رویداد نوآوری‌های اجتماعی آب شهری در مشهد  از تماس‌های عجیب و غریب با سامانه تلفنی آتش نشانی مشهد تا بیش از ۱۷ هزار تماس مزاحمی در ۲ هفته شکستن رکورد تولید آسفالت با تولید ۳۲ هزار تن در مشهد پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی بخش سازه‌ای ایستگاه‌های فاز اول خط‌سه مترو مشهد ویژه‌برنامه‌های خیابان «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع) شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از مشکلات بعضی از دستگاه‌های شارژ من‌کارت در مشهد نژادحسین: مشکل ترافیک ۴۴ نقطه در مشهد با اصلاح هندسی رفع می‌شود اعمال‌قانون ۲۳۲۹ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۲ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازگشایی محور طبس _ بردسکن هوای کلانشهر مشهد امروز در وضعیت هشدار قرار دارد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) مأموریت ویژه آتش‌نشانان در طوفان شب گذشته (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشهد ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیگیری وعده‌های شهرداری منطقه‌۱۲ مشهد در تریبون مردمی محله امیریه اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | گلایه از فروش اجباری بسته افطاری در برخی رستوران های مشهد + پاسخ

  • کد خبر: ۱۵۸۳۳۳
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
شهروند خبرنگار | گلایه از فروش اجباری بسته افطاری در برخی رستوران های مشهد + پاسخ
گلایه شهروند مشهدی از فروش اجباری بسته افطاری در برخی رستوران های مشهد.

پیام شهروند:

بعضی رستوران‌ها بابت بسته افطاری هزینه زیادی می‌گیرند و حتی اجبار می‌کنند که همراه غذا باید بسته ویژه هم تهیه شود، چرا باید این اجبار وجود داشته باشد؟ لطفا رسیدگی کنید.

پاسخ رئیس اتحادیه صنف رستوران داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد:

به هیچ عنوان برای بسته‌های افطاری فروش اجباری وجود ندارد. مشتری اگر تمایل داشته باشد، سفارش می‌دهد وگرنه اجباری در خرید بسته افطاری نیست. چهارده بازرس داریم که از ساعت ۱۲ ظهر تا ۲ بامداد (از  زمان پخت تا زمان سرو غذا در محل) به واحد‌های صنفی سر می‌زنند.۸۰ درصد واحد‌های صنفی، ساعت ۱۱ تا ۱۲ شب تعطیل می‌کنند و  فقط ۲۰ درصد آن‌ها تا سحر باز هستند.

در اتحادیه از  لباس کارکنان رستوران گرفته تا سرویس‌های بهداشتی، ناخن‌های کارکنان، کارت بهداشت و حتی نرخ نامه را نظارت می‌کنیم. حتی مکان را بررسی می‌کنیم که در انظار عموم باشد و حالت پستو و  زیرزمین نداشته باشد.

شهروندان با هر مشکلی روبه رو شدند، می‌توانند با شماره ۰۵۱۳۸۵۴۵۴۳۴  تماس بگیرند و با انتخاب گزینه بازرسی و... مشخصات واحد صنفی موردنظر را اعلام کنند تا  بررسی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->