توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم اختصاص زمین صدهکتاری برای زندان جدید مشهد | شهردار مشهد از انتقال زندان به خارج شهر خبر داد هشدار زرد مدیریت بحران استان خراسان رضوی | بارش های رگباری و کاهش محسوس دما تا آخر هفته توسعه گردشگری پایدار مشهد با ثبت میراث ناملموس فرهنگی تعریف ۴۵ پروژه محوری برای سال پایانی شورای ششم مشهد جزئیات اجرای طرح پیشخان زیارت | امکان جلوه‌نمایی رضوی در ۲ هزار نقطه مشهد آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | گلایه از فروش اجباری بسته افطاری در برخی رستوران های مشهد + پاسخ

  • کد خبر: ۱۵۸۳۳۳
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
شهروند خبرنگار | گلایه از فروش اجباری بسته افطاری در برخی رستوران های مشهد + پاسخ
گلایه شهروند مشهدی از فروش اجباری بسته افطاری در برخی رستوران های مشهد.

پیام شهروند:

بعضی رستوران‌ها بابت بسته افطاری هزینه زیادی می‌گیرند و حتی اجبار می‌کنند که همراه غذا باید بسته ویژه هم تهیه شود، چرا باید این اجبار وجود داشته باشد؟ لطفا رسیدگی کنید.

پاسخ رئیس اتحادیه صنف رستوران داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد:

به هیچ عنوان برای بسته‌های افطاری فروش اجباری وجود ندارد. مشتری اگر تمایل داشته باشد، سفارش می‌دهد وگرنه اجباری در خرید بسته افطاری نیست. چهارده بازرس داریم که از ساعت ۱۲ ظهر تا ۲ بامداد (از  زمان پخت تا زمان سرو غذا در محل) به واحد‌های صنفی سر می‌زنند.۸۰ درصد واحد‌های صنفی، ساعت ۱۱ تا ۱۲ شب تعطیل می‌کنند و  فقط ۲۰ درصد آن‌ها تا سحر باز هستند.

در اتحادیه از  لباس کارکنان رستوران گرفته تا سرویس‌های بهداشتی، ناخن‌های کارکنان، کارت بهداشت و حتی نرخ نامه را نظارت می‌کنیم. حتی مکان را بررسی می‌کنیم که در انظار عموم باشد و حالت پستو و  زیرزمین نداشته باشد.

شهروندان با هر مشکلی روبه رو شدند، می‌توانند با شماره ۰۵۱۳۸۵۴۵۴۳۴  تماس بگیرند و با انتخاب گزینه بازرسی و... مشخصات واحد صنفی موردنظر را اعلام کنند تا  بررسی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->